Note
Læsetid: 1 min.

Polen har godkendt EU-traktat

Udland
2. april 2008

Med et overvældende flertal godkendte underhuset i Polens parlament i går EU's Lissabon-traktat - den tidligere EU-forfatning, der faldt i 2005. Dermed er endnu en forhindring for, at EU's 27 medlemslande gennemfører de planlagte reformer, ryddet af vejen. I alt stemte 384 parlamentsmedlemmer for en godkendelse af traktaten, mens 56 stemte imod. 12 parlamentarikere afstod fra at stemme. I dag ventes medlemmerne af Polens overhus ligeledes at godkende traktaten ved en afstemning. Derefter mangler der blot en underskrift fra præsident Lech Kaczynski.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her