Note
Læsetid: 1 min.

Tyrkiske fly bomber PKK

Udland
17. april 2008

Tyrkiske kampfly angreb militante kurderes stillinger i det nordlige Irak natten til i går. Angrebet fandt sted, da påståede medlemmer af Kurdistans Arbejderparti, PKK, forsøgte at komme over grænsen til Tyrkiet, hedder det i erklæringen. Der er ingen oplysninger om, hvorvidt angrebet kostede menneskeliv. Den tyrkiske hær gennemførte i februar en ugelang offensiv mod påståede medlemmer af PKK i Nordirak, hvor den tyrkiske ledelse mener, at op mod 2.000 PKK-folk har søgt tilflugt. Tidligere tirsdag kom tyrkiske soldater i kamp med væbnede PKK-folk i det sydøstlige Tyrkiet. Mindst en oprører blev dræbt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her