Læsetid: 1 min.

USA: Tsvangirai vandt valget i Zimbabwe

25. april 2008

USA er overbevist om, at oppositionens leder, Morgan Tsvangirai, vandt præsidentvalget i Zimbabwe i sidste måned. Resultatet er endnu ikke offentliggjort. "De mest troværdige resultater vi har, viser en klar sejr til Morgan Tsvangirai i første runde, sagde USA's viceudenrigsminister for afrikanske anliggender, Jendayi Frazer, i dag i under et besøg i Sydafrika. Frazer siger samtidig, at USA er bekymret over den stigende vold og de mange overtrædelser af menneskerettigheder i Zimbabwe siden valget.

USA støtter også en våbenembargo mod Zimbabwe, somforeslået af briterne. AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu