Note
Læsetid: 1 min.

150 militante talebanere dræbt i offensiv

Udland
14. maj 2008

Under en ugelang offensiv mod militante talebanere har afghanske og udenlandske soldater dræbt 150 oprørere i det sydlige Afghanistan. Det siger guvernøren i provinsen Kandahar. Offensiven er sat ind i Garmser-distriktet i det sydlige Kandahar tæt ved grænsen til Pakistan. Området er centrum for dyrkning af opium og har længe været domineret af Taliban og al-Qaeda-folk. Guvernøren siger, at op mod 500 oprørere med tilknytning til Taleban og al-Qaeda befinder sig i området. De fleste er udlændinge. Udenlandske militærfolk har ikke bekræftet antallet af dræbte oprørere.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her