Note
Læsetid: 1 min.

16 dræbt i sammenstød i Afghanistan

Udland
26. maj 2008

En udenlandsk soldat, to lokale politimænd og 12 taleban-krigere blev dræbt under kampe i det sydvestlige Afghanistan i weekenden samtidig med, at tre udenlandske soldater blev såret ved en selvmordsaktion i den sydlige by Kandahar. Det oplyser amerikanske kilder. Det blodige sammenstød fandt sted i provinsen Farah i Bala Baluk-regionen, der er kendt for opiumsdyrkning, hvor de udenlandske soldater var i gang med "militære operationer". Bala Baluk har været et af Talebans højborge, hvor de forsøger at øge produktionen af opium, som finansierer taleban.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her