Læsetid: 1 min.

22 indvandrere er dræbt

20. maj 2008

22 mennesker er døde under den sidste uges uroligheder i Sydafrika. Rasende flokke af sydafrikanere har - næret af fremmedhad - bevæget sig rundt i området omkring Johannesburg, hvor de har sat ild til og dræbt indvandrere. Politiet har arresteret 217 mennesker i den forbindelse. Volden begyndte i township-bydelen Alexandra i sidste uge, og på forsiden af landets aviser kunne man se en indvandrer, der var sat ild til. "Alt dette er zimbabwernes skyld. De burde bare forsvinde," siger Noxolo, en sydafrikansk kvinde, der har mistet sit skur i brandene. Fattige sydafrikanere giver indvandrerne skylden for mistede job og kriminalitet.

ritzau/AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu