Læsetid: 1 min.

Ambassadørsøn bortførte jøder

7. maj 2008

Sønnen af Kuwaits Warszawa-ambassadør anklages for at have bortført tre jøder i den polske hovedstad. Den 23-årige mand anklages for at have tilbageholdt de tre teenagere imod deres vilje. Han har tilstået og risikerer en betinget dom på 10 måneder til tre års fængsel. Ifølge politiet fandt episoden sted på Warszawas Hotel Holiday Inn, da sønnen trak de tre 16-årige brasilianere ind på deres værelse. Hotelpersonalet tilkaldte politiet, da kuwaiteren sagde, at han havde en bombe. Hotelværelset blev stormet, og ingen kom noget til. Politiet siger, at den unge kuwaiter umiddelbart var alt for fuld til at kunne afhøres, men han tilstod senere.

ritzau/AP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu