Læsetid: 1 min.

Amerikansk støtte til Londons borgmester

6. maj 2008

London valgte en ny borgerlig borgmester, Boris Johnson. Han afløser mangeårigt Labour-styre, og det slår dønninger i britisk politik. Den socialdemokratiske premierminister, Gordon Brown, er begyndt at love politiske ændringer, eksempelvis med støtte til familiers udgifter i en tid, hvor priserne stiger. Han vil også komme med nye ideer til bolig-, sundheds- og uddannelsespolitik. Imens glæder Boris Johnson sig til sit nye job. Han vil sætte en stopper for alkohol i undergrundsbanen, han vil satse på mere sikkerhed med mere politi i busser og tog, mere våbenkontrol og en nødplan mod stigende vold blandt unge. I den kommende tid skal han også tage stilling til byggerierne til OL i 2012 og en renovering af undergrundsbanen. Nogen hjælp kan han måske få fra sin kollega i New York City, Michael Bloomberg, der ifølge avisen Guardian har bebudet sit besøg denne uge for at hilse på og dele ud af sin erfaring som borgmester i en anden af verdens storbyer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu