Læsetid: 1 min.

Fisk og skaldyr er tilbage i Limfjorden

27. maj 2008

Efter at have været næsten fisketomt efter 20 års tilbagegang myldrer det på ny med både fisk og skaldyr i Limfjorden. Under et togt med prøvefiskeri i dele af det vestlige Limfjorden og i Skive Fjord er havbiologerne truffet på store mængder fladfisk, hummer, østers og blåmuslingeyngel, oplyser seniorrådgiver Erik Hoffmann fra DTU Aqua.

"Der har været kolossalt store mængder fladfisk, hummer og østers alle vegne. Og der er store østers og store hummere. Vi skal helt tilbage til 1950'erne eller før Den Anden Verdenskrig for at have konstateret hummere af samme størrelse, siger Erik Hoffmann.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu