Note
Læsetid: 1 min.

Kommandør overvejer hjemsendelser

Udland
23. maj 2008

USA's øverstbefalende i Irak, David Petraeus, sagde i går, at han venter snart at kunne anbefale at trække flere tropper hjem fra Irak. "Min fornemmelse er, at jeg snart vil kunne lave en anbefaling om at foretage yderligere reduktioner," sagde generalen i en høring i Senatets forsvarsudvalg i forbindelse med hans nominering som mulig leder af USA's centralkommando. Han ville ikke sige, at USA kan hjemsende større enheder, såsom en angrebsbrigade, men han ville heller ikke afvise muligheden.

For øjeblikket har USA omkring 155.000 soldater i landet. Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her