Læsetid: 1 min.

Mahathir ud af regeringsparti

20. maj 2008

Malaysias tidligere premierminister Mahathir Mohamad forlader omgående regeringspartiet UMNO. Han opfordrer desuden andre partimedlemmer til også at forlade UMNO, der ventes at blive svækket som følge af hans afgang. Hans exit sker i kølvandet på, at den malaysiske regering har givet anklagemyndigheden besked på at undersøge Mahathir. Han har rettet skarp kritik af sin efterfølger, Abdullah Ahmad Badawi - og fem andre tidligere topfolk, i forbindelse med udnævnelse af dommere, da Mahathir var regeringschef. Mahathir er parat til at forsvare sig i retten. Han var premierminister i 22 år, og gik af i 2003.

ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu