Note
Læsetid: 1 min.

Nyrup genopstiller ikke

Udland
29. maj 2008

Det socialdemokratiske medlem af Europa-Parlamentet Poul Nyrup Rasmussen genopstiller ikke til valget til Europa-Parlamentet i 2009. Poul Nyrup Rasmussen begrunder valget om ikke at tage endnu fem år som parlamentariker med, at han gerne vil bruge mere tid på sin familie og på at arbejde til gavn for de sindslidende. "Jeg gør naturligvis mit arbejde færdigt aktivt helt frem til sidste mødedag. Men fra juli 2009 vil jeg gerne i højere grad kunne vælge selv, hvad og hvornår jeg går til noget. Nu skal det ikke længere være lufthavnenes afgangstider, der dikterer min hverdag," siger Poul Nyrup Rasmussen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her