Note
Læsetid: 1 min.

Voldsomme protester mod fødevarepriser

Udland
6. maj 2008

Titusinder deltog i dag i voldsomme optøjer i Somalias hovedstad, Mogadishu, i protest mod de høje fødevarepriser. Demonstranterne kastede sten og smadrede bilruder, og adskillige personer kom til skade. Rundt om i hovedstaden fik hundreder af butiksejere og restauratører hurtigt rullet skodderne ned og lukket butikken på grund af urolighederne. De vrede somaliere skabte kaos ved en af Mogadishus centrale markedspladser. De stigende priser på fødevarer har udløst voldelige demonstrationer flere steder i Caribien, Afrika og Asien gennem de seneste måneder.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her