Læsetid: 1 min.

845 passagerer dræbt af tyfon

23. juni 2008

En færge med 845 om bord sank under et voldsomt i uvejr i Filippinerne i weekenden. Manuel Espina, der er talsmand for rederiet Sulpicio Lines, sagde, at færgen MV Princess of Stars havde 724 passagerer og 121 besætningsmedlemmer om bord, da den stødte på grund som følge af en tyfon, der spredte død og ødelæggelse i øriget. Kun ganske få vides at have overlevet skibsforliset, og de siger, at mange passagerer ikke kom væk fra færgen i tide. Det officielle dødstal efter færgekatastrofen samt oversvømmelser og jordskred på fastlandet var sent søndag 155.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu