Note
Læsetid: 1 min.

Bush fortryder krigsretorik

Udland
12. juni 2008

Den aggressive retorik op til invasionen af Irak fik verden til at se på George W. Bush som en "fyr der virkelig var ivrig efter krig", siger den amerikanske præsident i et interview med den britiske avis The Times i går.

Bush siger, at han beklager de skarpe modsætninger, som krigen har skabt, og at han er bekymret for, at USA er blevet misforstået.

"Set i bakspejlet tror jeg, at jeg kunne have brugt en anden tone, en anden retorik," siger han. Da Bush anvendte udtryk som "død eller levende" i forbindelse med jagten på Osama bin Laden, antydede det over for verden, at han ikke var en fredens mand, siger han til The Times.

NTB

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her