Note
Læsetid: 1 min.

Chauffører afblæser strejke

Udland
13. juni 2008

Portugisiske lastbilchauffører stoppede i går deres strejke i protest mod stigende benzinpriser. Det sker, efter at fagforeningsledere har indgået en aftale med regeringen, oplyser en talsmand for chaufførerne. "Vi ophæver blokaden for alle lastbiler, der er involveret i strejken," siger Antoni Loios, talsmand for de strejkende. Spansk politi valgte en anden løsning - i en fælles aktion sent onsdag ryddede spansk og fransk politi en otte kilometer lang række af lastbiler, der siden søndag havde lukket en motorvej hen over grænsen mellem de to lande nær byen Biriatou.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her