Læsetid: 1 min.

Egypten holder Gaza-grænse lukket

25. juni 2008

Egypten forsikrede tirsdag Israel om, at landets grænse til Gaza-striben vil forblive lukket, indtil der er indgået en aftale med Hamas om, at gruppen frigiver en tilfangetaget israelsk soldat. "Egypterne har forsikret os om, at grænsen ved Rafah forbliver lukket," sagde israelske diplomater efter et topmøde mellem Israels premierminister, Ehud Olmert, og den egyptiske præsident, Hosni Mubarak, i Sharm el-Sheikh. Den israelske soldat Gilad Shalit blev taget til fange ved Gazas grænse i juni 2006, og Egypten har længe forsøgt at mægle i israelernes forsøg på at få ham frigivet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu