Note
Læsetid: 1 min.

Kritik af Mugabe vokser i Afrika

Udland
25. juni 2008

Presset på Robert Mugabe, for at udskyde Zimbabwes præsidentvalg, vokser og kritikken regner ned over ham fra flere sider, bla. det sydafrikanske ANC. De sydafrikanske lande holder i dag et møde om Zimbabwe i Swaziland. Mugabe afviser at udskyde valget, men siger, han er åben overfor forhandlinger med oppositionen. Samtidig overrakte oppositionspartiet Bevægelsen for Demokratisk Forandring valgkommissionen et brev om at officielt trækker sig fra anden runde af valget, men Mugabes regering siger, at det er for senttil at fremtvinge en aflysning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her