Læsetid: 1 min.

Minister under Røde Khmer-regime i retten

1. juli 2008

Den tidligere udenrigsminister under Røde Khmer-regimet kom i går for retten hos den særlige domstol vedrørende krigsforbrydelser i Cambodja. Udenrigsministeren - den 82-årige Ieng Sary - er blevet tiltalt for forbrydelser mod menneskeheden og krigsforbrydelser, men mener alligevel, at han bør sættes på fri fod, indtil den egentlige retssag begynder senere i år. Ieng Sary er blandt fem tiltalte, som tilbageholdes af den FN-støttede krigsforbryderdomstol. Domstolen forsøger at fastslå, hvem der er skyldig i grusomhederne, som de Røde Khmerer begik i 1975-1979.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu