Læsetid: 1 min.

Minister under Røde Khmer-regime i retten

1. juli 2008

Den tidligere udenrigsminister under Røde Khmer-regimet kom i går for retten hos den særlige domstol vedrørende krigsforbrydelser i Cambodja. Udenrigsministeren - den 82-årige Ieng Sary - er blevet tiltalt for forbrydelser mod menneskeheden og krigsforbrydelser, men mener alligevel, at han bør sættes på fri fod, indtil den egentlige retssag begynder senere i år. Ieng Sary er blandt fem tiltalte, som tilbageholdes af den FN-støttede krigsforbryderdomstol. Domstolen forsøger at fastslå, hvem der er skyldig i grusomhederne, som de Røde Khmerer begik i 1975-1979.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu