Note
Læsetid: 1 min.

Overvågningslov skræmmer it-firmaer

Udland
21. juni 2008

Sverige kan gå glip af udenlandske it-virksomheders investeringer, efter at Riksdagen i denne uge vedtog en ny lov om overvågning af mobiltelefonsamtaler og e-mail på internettet. Samtidig er svenske medier meget bekymret for, at den omstridte lov kan få kilder til at holde sig tilbage med at give kontroversielle oplysninger til journalister. "Vi har fået klar besked om, at udenlandske IT-virksomheder ikke vil satse deres investeringer i Sverige på grund af den ny lov, siger Bengt-Åke Ljudén, der er salgschef for den statslige institution Invest In Sweden Agency.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her