Note
Læsetid: 1 min.

Taleban dropper dialog med Pakistan

Udland
30. juni 2008

Taleban i Pakistan trak sig lørdag fra fredsforhandlingerne med regeringen i Islamabad, efter at sikkerhedsstyrker indledte en storstilet offensiv mod Taleban-oprørere i det klandominerede Khyber-område omkring Peshawar. "Forhandlingerne vil være suspenderet, indtil regeringen stopper med at tale om operationer og angreb på os," sagde Talebanlederen Baitullah Mehsud via satellittelefon. Imens angreb pakistanske styrker de militantes formodede gemmesteder med mortergranater i den første store offensiv, siden den nye regering kom til magten i foråret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her