Læsetid: 2 min.

Udvist iraker nægter at rejse til Irak

En 38-årig iraker får ikke lov til at blive i Danmark, men skal udvises, fastslog Københavns Byret tirsdag. Irakeren nægter at rejse til Irak
Allerede i sidste uge tog aktivister plads uden for byretten for at protestere mod udvisningen af en iraker.

Allerede i sidste uge tog aktivister plads uden for byretten for at protestere mod udvisningen af en iraker.

Claus Bech

Udland
25. juni 2008

Det lykkedes ikke den 38-årige iraker Mustafa Ahmed at få sløjfet sin udvisningsdom, da Københavns Byret torsdag behandlede sagen.

Mustafa Ahmed er dømt til udvisning oven i en straf på to et halvt års fængsel for seksuelle overgreb på et barn under 15 år.

Mens 30-40 aktivister fra initiativ Stop Udvisningerne stod på gaden under retsbygningens åbne vinduer og råbte "asyl til alle," læste dommeren kendelsen op for Mustafa Ahmed.

Irakerens advokat, Gunnar Homann, har under retssagen lagt vægt på, at irakerens familie-relationer i Danmark har ændret sig markant siden udvisningsdommen, idet han har fået endnu et barn med sin irakiske hustru, der har opholdstilladelse i Danmark. Men det hjalp altså ikke i byretten.

Mulighed i landsretten

Mens tolken videregav dommerens ord til Mustafa Ahmed, sad han stille med lukkede øjne. På tilskuerpladserne sad både præsten Leif Bork fra Lyngby og to par fra foreningen Bedsteforældre for asyl. Alle kiggede tomt ud i luften, mens dommen blev læst op. En kvinde forsøgte at trøste Mustafa Ahmeds grædende hustru.

Mustafa Ahmed bad straks efter domsafsigelsen sin advokat om at kære kendelsen og sagde til dommeren, at han var rystet over den behandling, Danmark har givet ham.

"Det minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne," sagde han stærk ophidset, mens tolken forsøgte at berolige ham.

"Jeg vil blive i Danmark, ellers tager jeg til Sverige. Jeg nægter at rejse til Irak," sagde Mustafa Ahmed gennem sin tolk.

Dommeren beroligede irakeren med, at dommen kan falde anderledes ud i landsretten.

Inden Mustafa Ahmed blev ført tilbage til sin celle af to vagter, fik han lov at kramme og kindkyse sin irakiske kone, Shaima Ahmed.

"Jeg har det meget, meget dårligt. Jeg måtte tage beroligende medicin, før jeg kom her i dag," sagde hun og viste sine rystende hænder frem.

"Mine børn lider og savner deres far rigtigt meget. Jeg er meget ked at det, for jeg håbede, at min mand kom hjem i dag," sagde hun.

Anklager Rikke Hansen var tilfreds med, at dommeren havde fulgt anklagerens påstande i dommen ved at lægge vægt på, at det ikke er nok at få børn for at få sløjfet sin udvisningsdom.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Nå ja, hvor ikke?

Som jeg i anden indlæg skrev til Ole Falstoft:

De pågædende irakere HAR afsonet deres domme og skal derfor udvises. Hvad skulle de ellers? Underholdes af det sociale apparatur med dertil tilhørende pædagoger, psykologer og psykiatrikere?

Var jeg selv muslim og havde begået strafferetslige handlinger i Danmark, ville jeg da også 'spille' på de følelsesladede mekanismer for at opnå asylophold i landet.

Hvordan kan I naivister helt alvorligt have medfølelse for nogle fremmedartet individer, som har begået lovovertrædelse i landet? Jeg ved ikke om du har børn, men jeg har selv en datter på fire år og er hverdag rædselsslagen for at hun skulle udsættes for noget alvorligt. Den ene af de dømte iraker er pædofil. Det er enhver forældres mareridt, hvis ens børn bliver udsat for et overgreb. Derfor får min datter ikke lov til, at lege med andre børn uden opsyn.

Det er sådanne nogle ting, som AI og andre Interesseorganisationer ikke kan sætte sig ind i - og det er lidt naivt.

Fair play til den pædofile voldtægtsforbryder! Der er ingen grænser for det afskum venstrefløjen vil lefle for.

Når jeg naturligvis skriver 'Derfor får min datter ikke lov til, at lege med andre børn uden opsyn.'; mener jeg selvfølgelig at min datter ikke leger alene på legepladsen.

Samtidig finder jeg den dømte iraker lidt naiv, hvis han tror han kan opnå asyl i Sverige! Men det skulle ikke undre mig svenskerne faktisk giver ham asylophold.

Forbløffende, at nogen vil forsvare ham. Men anyway - hvis han ikke vil til Iraq, er der jo et par forladte bygder på Østgrønland. Kunne man så ikke sende ham derop??

Ole Falstoft

Jeg har ikke studeret den konkrete sag i detaljer
og forsvarer i øvrigt ikke nogen der overtræder loven de skal selvfølgelig dømmes og udstå deres straf
men udvisningdomme går mod princippet om lighed for loven
Når den omtalte person har udstået sin dom har han vel udstået sin straf som andre der bliver dømt i lignende sager? Udvisningen er en yderligere straf oven i. Det er der dem som åbenbart synes er helt ok - jeg gør ikke.
Vi har efterhånden fået er opdelt Danmark med personer med forskellige rettigheder og muligheder det er meget betænkeligt

Lighed for loven er noget der gælder for danske statsborgere, ikke for alle andre.

Det er det totale sammenbrud:

"Mustafa Ahmed er dømt til udvisning oven i en straf på to et halvt års fængsel for seksuelle overgreb på et barn under 15 år."
...
"Mustafa Ahmed bad straks efter domsafsigelsen sin advokat om at kære kendelsen og sagde til dommeren, at han var rystet over den behandling, Danmark har givet ham."

- OG SÅ SIGER BØRNEFORULEMPEREN MUSTAFA AHMED DER HAR FORETAGET SEKSUELLE OVERGREB PÅ TO MINDREÅRIGE PIGER I DANMARK:

"Det minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne," sagde han stærk ophidset, mens tolken forsøgte at berolige ham.

Imens står venstreorienterede unge uden for retten og siger, at han skal have lov til at blive.

Måske skulle de venstreorienterede og Mustafa Ahmed læse lidt om, hvad der skete under anden verdenskrig. Det kan være det så bliver tydeligere for dem at Danmark ikke kan sammenlignes med Nazi Tyskland... Men det kræver selvfølgelig at man kan læse.

Ole Falstoft

Kim
'Lighed for loven gælder for danske statsborgere'
Ja det ved jeg godt og det finder jeg som sagt betænkeligt

@ole falstoft

"Vi har efterhånden fået er opdelt Danmark med personer med forskellige rettigheder og muligheder det er meget betænkeligt "

Sådan har det altid været. Selvfølgelig har Danske Statsborgere på Dansk territorium nogle rettigheder som udlændinge ikke har. Det er kun ganske naturligt.

Danmark er ikke forpligtet til at give ophold til udlændinge der har brudt landets love. Det har intet med "dobblet-straf" at gøre. Disse ikke-statsborgere har groft misbrugt den Danske gæstfrihed, og kan som sådan ikke forvente de kan fortsat kan opholde sig i landet efter aftjent straf, men må vende hjem til deres hjemlande.

Men ole falstoft, hvorfor er det i sig selv en straf at disse kriminelle bliver sendt hjem til deres fædreland?? Der er dog der de hører til, ikke sandt??

Ole Falstoft

Jens
Jeg synes man skal følge den anbefaling der er kommet fra FN's flygtningshøjkommisær om ikke at udvise til lande der bruger tortur

Kim Vibe demonstrerer endnu en gang, at for ham er menneskerettigheder nationalitetsbestemte. Men tortur gør vel heller ikke så ondt på undermennesker?

Jakob Schmidt-Rasmussen

Der er gået råd i etikken i Danmark ...

Denne sag viser de "tolerantes" totale mangel på etisk integritet, selvom de opfatter sig som lysets repræsentanter og alle, der kritiserer de problemer, der selvfølgelig OGSÅ følger med at tage imod svage flygtninge fra meget fattige kulturer.
Måske skulle den udviste sexforbryder søge asyl i Yemen eller Saudi Arabien, hvor voksne (mænd, selvfølgelig) helt lovligt kan tvinge små børn til at gifte sig med småpiger, fordi deres elskede profet tvang den seksårige Aisha til at gifte sig med ham og begyndte at voldtage hende systematisk da hun var ni år gammel.

Det er i øvrigt noget vrøvl, Falstoft, at der ikke er lighed forloven i Danmark:

ALLE udenlandske statsborgere, der begår grov kriminalitet i Danmark, bliver udvist efter afsoning. Det er faktisk tilfældet i alle lande på kloden, hvor mynidghederne ikke gør kort proces med pædofile sociopater som ham.

I øvrigt så udtaler nogle "flygtningevenner" til Nyhedsavisen, at det er bedre at de børn, der flygter fra asylcentrene, i nogle tilfælde bliver tvunget til prostitution, end at de vender tilbage til hjemlandet, selvom INGEN børn bliver sendt hjem til områder, hvis der er den mindste mistanke om at de er i fare. FØJ for pokker!

Jakob Schmidt-Rasmussen

"Denne sag viser de "tolerantes" totale mangel på etisk integritet, selvom de opfatter sig som lysets repræsentanter og alle, der kritiserer de problemer, der selvfølgelig OGSÅ følger med at tage imod svage flygtninge fra meget fattige kulturer."

Skulle have været:

Denne sag viser de "tolerantes" totale mangel på etisk integritet, selvom de opfatter sig som lysets repræsentanter og alle, der kritiserer de problemer, der selvfølgelig OGSÅ følger med at tage imod svage flygtninge fra meget fattige kulturer, som de ondes repræsentanter.

Jakob Schmidt-Rasmussen

I øvrigt har vi sandsynligvis givet asyl til krigsforbrydere, der har været nødt til at flygte fordi DERES EGNE torturofre ville hævne sig ...

Jeg mener man skal fratage voldelige fremmede forbrydere deres ret til at være i Danmark. Det er godt at de bliver sendt væk. Vi skal ikke bruge ressourcer på dem. Jeg forstår stadig ikke, at de kan brænde den enorme chance det er at få lov at være en del af vores samfund.

Muslimernes opførsel minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne...

Travis Malmzon

""Mine børn lider og savner deres far rigtigt meget. Jeg er meget ked at det, for jeg håbede, at min mand kom hjem i dag,"

Hjem til børnene og ned på socialkontoret.

Her går det godt.

AP dobbelt straf, så er det vel også dobbelt straf, at frakende folk kørekortet når de pløjer folk ned på Frederiksundsvej.
Der er jo nogen som ikke har kørekort, og de kan jo ikke frakendes det !!!

@Travis Malmzon
"Mine børn lider og savner deres far rigtigt meget. Jeg er meget ked at det, for jeg håbede, at min mand kom hjem i dag,"

Nej din udanske forbryderbæst af en mand, har fået en fair dom i et civiliseret retssamfund. Her har man fundet at han ikke kommer "hjem" til sin af staten betalt bolig. Han kommer UD!

Det er fordi vi ikke vil have muslimer her i landet der forulemper børn. Mustafa Ahmed skal ud af landet og det er GODT at han skal ud af landet.

Muslimernes opførsel minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne. Bortset fra at Tyskerne ikke benyttede ufattelig taber adfærd som våben...

Ole Falstoft

Ok
Så er der frit 'leg' for de mest absurde tåbeligheder
Hvem skal have prisen?
hvad med:
'Muslimernes opførsel minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne...'
Hvad er det 'muslimer' gør som Hitler gjorde? Kæden er vist hoppet af!
Eller hvad med denne:
'Det er fordi vi ikke vil have muslimer her i landet der forulemper børn'
De er i en speciel kategori i forhold til kristne der forulemper børn?
Hvad med de muslimer som har dansk indfødsret?
Der er virkelig nogen der nyder at få luftet den indre svinehund.

Falstoft

1. Det er en kendsgerning, at ganske få får en chance. Der skal ikke gøres forskel uanset om man tilhøre det ene religøse gruppe eller andet. Vi skal forholde os til straffelovgivningen. Religion og strafferetslige domme SKAL adskilles. I den grad også interesseorganisationernes følelsesladede mekanismer.

2. Muslimer er så reproduktive at de angiveligt stadig måtte have familierelationer i pågældende land. Ja, jeg mener klart den danske stat skal have lovhjemmel til fratagelse af statsborgerskabet. Det kræver udelukkende en enig Folketing. Alt kan lade sig gøre.

3. Svinehund?! Vi er såmænd nogle, som har fået nok. For mit eget vedkommende startede jeg som SF'er, men fik nok af det socialistisk og socialdemokratiske projekt.

@Ole Falstof:
"Ok
Så er der frit 'leg' for de mest absurde tåbeligheder
Hvem skal have prisen?
hvad med:
'Muslimernes opførsel minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne...'
Hvad er det 'muslimer' gør som Hitler gjorde? Kæden er vist hoppet af!"

Sorry det var en Mustafa Ahmed alusion. Efter dommen straks efter domsafsigelsen sin advokat om at kære kendelsen og sagde til dommeren, at han var rystet over den behandling, Danmark har givet ham.

"Det minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne," sagde han stærk ophidset, mens tolken forsøgte at berolige ham.

Så det siger en fremmed ikke dansk børneforulemper VIA SIN TOLK i en dansk retssal...

'Det er fordi vi ikke vil have muslimer her i landet der forulemper børn'

Det er korrekt; hvis du ikke er dansker så skal du ikke lave forbrydelser her og vi behandler dig anderledes end ægte danskere.

"De er i en speciel kategori i forhold til kristne der forulemper børn?
Hvad med de muslimer som har dansk indfødsret?"

Hvad med muslimer der ikke har? det er dem vi taler om er det ikke?

"Der er virkelig nogen der nyder at få luftet den indre svinehund."

Nå, men synes du da virkelig at banditter som Mustafa Ahmed skal have lov at blive?

Han forulemper børn og stadig sidder du og holder hånden over hans slags.

Jeg mener personligt de skal: ud, hjem hen, væk - ikke her.

Jens Jensen: "Nå, men synes du da virkelig at banditter som Mustafa Ahmed skal have lov at blive?"

Jeg synes, at selv banditter som Mustafa Ahmed er mennesker, og ingen mennesker skal udsættes for tortur.

Så enkelt er det.

@Per Vadmand:
"Jeg synes, at selv banditter som Mustafa Ahmed er mennesker, og ingen mennesker skal udsættes for tortur.

Så enkelt er det."
Det passer ikke for konsekvensen af at folk som Mustafa Ahmed render rundt i Danmark er at borgerne i Danmark bliver udsat for tortur.

Smerten bliver bare flyttet - hvis det i øvrigt passer at Nord Irak er så hel utroligt usikkert folk som Mustafa Ahmed ikke kan vende tilbage.

Per, det må stoppe. Det kan ikke nytte noget at Danskere skal forulempes af kriminelle banditter der ikke er Danske. Det slutter nu. Tiderne er skiftet.

Two wrongs don't make one right.

Du kunne bruge samme "argument" for dødsstraf.

Et retssamfund kan ikke udsætte selv den værste forbryder for tortur og anden nedværdigende behandling. At visse forbrydere gør det mod deres medmennesker, berettiger ikke, at samfundet gør det samme.

I hvert fald kun, hvis man erstatter grundloven med jungleloven. Men det er måske det, du mener med, at "tiderne er skiftet"?

Det er nærmest pinligt at opleve, hvordan udvisningstilhængerne pådutter modstanderne, at de skulle være tilhængere af bønemishandling. Det er et typisk "argumenterne svage, hæv stemmen"-trick.

'Jeg synes, at selv banditter som Mustafa Ahmed er mennesker, og ingen mennesker skal udsættes for tortur.'

Nej, men det berettiger ikke at manden - som selv har børn - begår overgreb på andre børn under 15. år? Manden burde i den grad tænke sig om, mon ikke disse børn er blevet psykiske ødelagte?

Min datter skal ikke i nærheden af hijab-klædte, andre muslimer, socialdemokrater, radikale og kulturrelativister. Næh, hun skal opdrages med filosofien og liberalismen. Machiavelli skal være hendes hellige bible.

Ja, se! Hun er stolt af hendes far.

Ole Falstoft

Janus du får det sgu svært! Hvordan kender man en socialdemokrat på afstand?
Jeg er selv en slags mellemting mellem en socialdemokrat og en radikal
(Vig bort Satan!) altså en af dem der spiser småbørn til brunch ( Jeg siger som W.C.Fields: Jeg elsker børn! Veltilavet)
Prøv at forstå: der er ingen der forsvarer overgreb på børn her , der er ingen der ikke mener at den slags ikke skal straffes. Jeg har selv børn kender godt frygten for hvad der kunne overgå dem. Men derfor skal man ikke tabe hovedet og kræve folk klynget op i den nærmeste lygtepæl. Alle mennesker selv de mest afskyelige har krav på en fair behandling. Et overgreb retfærdiggør ikke et andet overgreb ellers ender vi i det 'gode gamle' blodhævns samfund - det er vel ikke det vi ønsker?

Falstoft: "ellers ender vi i det 'gode gamle' blodhævns samfund - det er vel ikke det vi ønsker?"

Man kunne godt få mistanke om, at dette "vi" ikke dækker en hel del af især de anonyme debatører her på siderne.

Morten Dreyer

Naturligvis skal han udvises - det er ingen universel ret for udlændinge til ophold i Danmark.
Vi har vel selvstændighed endnu.
Og en person, som så groft overtræder lovene må udvises.

Men det er tankevækkende at se, hvem der demonsterer imod udvisningen.

Enhedslisten forstå virkelig at vælge deres kampe:
Pædofil voldtægtsmand.

Hvis de virkelig får omstødt udvisningen kan man jo så gætte på, hvad han skal forsørge sig med i de kommende år.

Mon ikke et job, som pædagogmedhjælper på f.ex. Nørrebro, kunne være et godt forslag ?

Det er beskæmmende, at ingen af "udvisningsfortalerne" (for nu at bruge en neutral betegnelse) gider tage stilling til det principielle i sagen, nemlig om landsforvisning som tillægsstraf er et demokratisk, humant samfund værdig.

Morten Dreyer

@ Per Vadmand

Der er da ingen tillægsstraf i denne sag.

Det var de retten at den fandt den pædofile skyldig - og derpå gav ham en fængelsstraf og en udvisning.

Hvis han ikke udvises - hvordan kan vi så sikre os, at han ikke krænker andre ?

Jakob Schmidt-Rasmussen

Så har Vadmand endnu en gang problemer med logikken ...

Det er fordi, der ikke er tale om landsforvisning som du manipulerende påstår, Vadmand. Vi sender ham bare hjem til sit hjemlabnd fordi hans forbrydelser bethyder at han mildest talt er uønsket her i landet.

Så du kan godt pakke dine antydninger af, at der skulle være racistiske eller xenofobiske motiver bag ønsket om at udvise en udenlandsk pædofil seksualforbryder til sit bhjemland. det er dig, der er totalt amoralsk samtidigt med at du absurd nok pudser din glorie ...

Du forfalder til den type uargumenterede beskyldninger hver gang dine "argumenter" ikke holder.

Kort sagt: "Lighed for loven" - dvs den samme forbrydelse udløser den samme straf uanset, hvem der begår forbrydelsen - gælder kun for etniske danskere.

Så fik vi det sat på plads.

Hvis der skulle være nogen logik i forskelsbehandlingen, burde en udvisningsdom udløse en væsentlig forkortelse af fængselsstraffen, så den samlede straf stadig var på samme niveau.

Jakob Schmidt-Rasmussen

En gang til for Vadmand: Han er ikke dansk statsborger og har vgennem sin adfærd gjort sig uønsket her i landet. Manden forstår tydeligvis ikke alvoren i sine forbrydelser og det gør du heller ikke.

Det er ikke en straf, at sende udenlandske statsborgere tilbage til deres hjemland; det kan gøres administrativt.

Så der er lighed for loven i danmark; ALLE kriminelle udlændinge kan udvises. Det gælder i alle lande over hele kloden. Det er det med logikken vadmand ...

Jakob, din manipulatoriske brug af ordet "hjemland" taler for sig selv. Den pågældende persons hjemland er det land, hvor hans familie, kone og børn bor, ikke det land, han tilfældigvis er statsborger i.

"Home is where the heart is". - omend hjerte vist er et ret ukendt fænomen i den danske udlændingedebat.

Igen for prinserne Otto og Jakob: Jeg tager ikke her stilling til mandens forbrydelse - for min skyld kunne han være massemorder - kun til princippet om landsforvisning som tillægsstraf.

Jakob Schmidt-Rasmussen

Endnu en gang; du forstår åbenbart ikke, at det ikke er en tillægsstraf, at hjemvise ham til det land, hvor han er statsborger. Eller også manipulerer du ...

Hvis jeg havde boet en årerække i f.eks. USA, men havde bevaret mit danske statborgerskab, med de rettigheder det giver mig i Danmark, ville Danmark være mit hjemland. De fleste udenlandsdanskere bliver ved med at føle sig danske.

Hvis han følte bare et minimum af solidaritet med danskerne, ville han ikke have begået voldtægt,. Så det er dig, der mangler empati med ofrene fuldstændigt ligeglad med jura og som totalt normløst forsvarer en pædofil voldtægtsforbryder, der tydeligvis ikke forstår, hvor alvorligt de fleste, ser på den type forbrydelser.

Voldtægtsforbrydere, der ikke angrer gentager ret ofte forbrydelsen, selv efter en længere fængselsstraf; derfor skal han selvfølgelig udvises.

Du viser INGEN empati for hans ofre (: "jeg tager her ikke stilling til hans forbrydelse" ...), men beskylder mig for ikke at respektere en udenlandsk, pædofil voldtægtsforbryders følelser ...

Jeg kan så konstatere, at de fleste her ikke mener, det er en tillægsstraf at skille en mand fra kone og børn efter udstået fængselsstraf.

Hvad fodbold angår: Jeg heppede på Spanien i finalen - gør det mig til en dårlig dansker? (Til din oplysning: Danmark var ikke med i slutrunden, så de pågældende tyrker havde ikke rigtigt mulighed for at heppe på dem.)

Ole Falstoft

Der er da pokkers til forskel på om den krimilelle vi taler om er en person der lige er indrejst i landet eller om det er en der måske er født og opvokset her og som måske slet ingen tilknytning længere har til sit såkaldte hjemland. Jeg ville personlig ikke være imod hjemsendelse hvis den dømte ikke havde nogen tilknytning til Danmark
Men her en familie i Danmark som udvisningsdommen har alvorlige konsekvenser for. Det er spørgsmålet om man ikke med en sådan dom er med til at skabe flere problemer end man løser.

Ole Falstoft

Esben:
'gladere for at bo i nord Irak, hvor de bedre kan forstå kulturen'
Ja men det ved du jo ikke! Mener du at de skal tvinges ud?
Så er det en ny retspraksis der er indført herhjemme: Ikke kun den skyldige men også den skyldiges familie dømmes -en slags kollektiv dom. Det er det store perspektiver i!

Ole Falstoft

Esben
Du svarer stadig ikke på mit spørgsmål. Det er ikke interessant hvad du finder 'naturligt', men hvad familien ønsker. Mener du det skal være frivilligt om de skal følge manden til udlandet eller skal de tvinges? Hvorfor nævner du det om de er dansktalende og om de er på bistand? Skal det efter din mening være et kriterie for om de skal udvises eller ej (det gør dem vel ikke mere eller mindre medskyldige)?
Hvis de skal tvinges åbner det nogen 'spændende ' perspektiver i den slags sager i fremtiden. Hvad med familiemedlemmer med dansk indfødsret? Etniske danskere gift med udlændinge?

Jakob Schmidt-Rasmussen

"Jeg kan så konstatere, at de fleste her ikke mener, det er en tillægsstraf at skille en mand fra kone og børn efter udstået fængselsstraf."

Der er da ingen, der skiller familien; de er velkomne til at rejse hjem til mandens hjemland sammen med ham. Endnu et følelsesladet indlæg fra Vadmand, hvor "argumenterne" ikke hænger sammen.

Den eneste grund til, at familien eventuelt vil få problemer ved en hjemrejse, er, at Danmark er bedre at leve i end hjemlandet.

Den tankegang betyder logisk set, at man godt må hjemsende udenlandske forbrydere til deres hjemland, hvis forholdene der er sammenlignelige eller bedre end danske forhold.

Ole Falstoft

Esben:
'Er det sådan at hvem som helst skal kunne komme hertil og gramse på små børn, blive dømt for det og så efterfølgende bare - efter din opfattelse - kunne blive her i landet?'
Som jeg skrev før: der er stor forskel på om en lovovertræder er født og opvokset her i landet, om vedkomne har familie her i landet eller ej. Så det må komme an på en konkret vurdering. Jeg kender ikke den konkrete sag så jeg henholder mig til at manden har familie her i landet. Personer der er kommer hertil og laver lovovertrædelser og i øvrigt ikke har nogen tilknytning til landet bør man selvfølgelig kunne udvise