Note
Læsetid: 1 min.

Britisk gidsel angiveligt død

Udland
21. juli 2008

Den gruppe, der i maj sidste år bortførte fem briter i Irak, har givet avisen Sunday Times en videofilm, hvori det hævdes, at et af gidslerne har begået selvmord.

Storbritanniens premierminister, Gordon Brown, der lørdag foretog et overraskelsesbesøg hos britiske soldater i Irak, beskriver meddelelsen som "foruroligende" og opfordrer til gidslernes øjeblikkelige og betingelsesløse frigivelse.

En talskvinde for udenrigsministeriet i London siger, at ministeriet ikke har "uafhængig bekræftelse af påstandene i videoen" og tilføjer, at hun ikke vil kommentere nøjagtigheden af oplysninger i videoen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her