Læsetid: 1 min.

Emirater sender ambassadør til Irak

7. juli 2008

Irak fik i går lidt medvind i forsøget på at skabe bedre diplomatiske forbindelser til andre arabiske lande. Under et besøg i De Forenede Arabiske Emirater fik Iraks premierminister, Nuri al-Maliki, nemlig at vide, at emirataraberne nu har udnævnt en ambassadør, som skal placeres i den irakiske hovedstad, Bagdad.

Ingen af Iraks sunniarabisk ledede nabolande har haft ambassadører i Irak, siden Egyptens udsending blev bortført og dræbt kort efter sin ankomst til hovedstaden Bagdad i 2005. På samme måde oplever Irak sjældent officielle statsbesøg fra de øvrige arabiske lande.

AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu