Læsetid: 1 min.

Medvedev advarer USA om missilskjold

8. juli 2008

Ruslands præsident, Dmitrij Medvedev, har under et møde med George W. Bush fortalt den amerikanske præsident, at det vil være fuldstændig uacceptabelt for Rusland, hvis USA placerer en del at sit nye missilskjold i Litauen.

Meldingen fra Medvedev kom ifølge en russisk topembedsmand på et møde mellem de to præsidenter i Japan, hvor de begge deltager i G8-topmøde. Medvedev reagerede på medieforlydender om, at amerikanerne og litauerne i øjeblikket diskuterer muligheden for at inddrage Litauen i USA's missil-skjoldsplaner.

ritzau/AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu