Note
Læsetid: 1 min.

Narko-ubåd fanget af politi

Udland
19. juli 2008

Colombianske narkosmuglere har taget et nyt middel i brug i forsøget på at få narko ind i Mexico, hvor fra det skal videre mod markedet i USA.

Mexicansk politi fangede tidligere på ugen en 10 meter lang miniubåd fyldt med kokain. Inden i ubåden var fire colombianere, der, ifølge dem selv, var blevet tvunget til at smugle narkoen ind i Mexico, der forsøger at stoppe indsmugling i landet. Colombianske bagmænd er i stigende grad begyndt at benytte små ubåde til at smugle narkotika ind i landet, der, i modsætning til mange andre Latinamerikanske lande, ikke har en undervandspatrulje, skriver avisen Los Angeles Times.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her