Læsetid: 1 min.

Nye diplomatiske sejre til Irak

11. juli 2008

Irak fortsætter sin lange vej ud af isolationen fra mange af sine muslimske naboer. Torsdag kom Tyrkiets premierminister, Recep Tayyip Erdogan, nemlig på besøg i landet som den første tyrkiske statsleder i næsten 20 år. Fremover skal statsoverhovederne ifølge iraks præsident mødes årligt.

Samtidig lovede Kuwaits udenrigsministerium, at der inden længe bliver udnævnt en kuwaitisk ambassadør, som skal sendes til Irak. Gårsdagens to diplomatiske sejre kommer efter, at både Jordan og De Forenede Arabiske Emirater de seneste uger har udnævnt ambassadører, og Bahrain har lovet at gøre det samme meget snart.

ritzau/AP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu