Note
Læsetid: 1 min.

Regering overlever mistillids-afstemning

Udland
23. juli 2008

Indiens regering overlevede i dag en tillidsafstemning i parlamentet i New Delhi, hvor oppositionen forgæves havde prøvet at vælte regeringen i protest mod en omstridt atomenergiaftale med USA. Ifølge et foreløbigt resultat, som parlamentets tv-station offentliggjorde, bakkede 253 parlamentsmedlemmer op om regeringen, mens 232 stemte imod. Selv om over 50 stemmer stadig manglede at blive optalt, modtog premierminister Manmohan Singh og dennes Kongrespartis formand, Sonia Gandhi, lykønskninger fra deres egen lejr i parlamentet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her