Note
Læsetid: 1 min.

Tysk mæglingsforsøg

Udland
18. juli 2008

Tysklands udenrigsminister, Frank-Walter Steinmeier, rejste torsdag til Georgien for at drøfte en fredsplan, der skal afslutte en potentielt sprængfarlig konflikt.

Vestlige regeringer frygter, at de øgede spændinger mellem Georgien og Rusland på grund af udbryderregionen Abkhasien kan udvikle sig til krig. Tyskland har sammen med Storbritannien, Frankrig, Rusland og USA udarbejdet en tretrinsplan for at løse konflikten mellem Georgien og Abkhasien. Ifølge planen skal parterne i første omgang indstille alle voldshandlinger, og en kvart million georgiske flygtninge skal have lov til at vende hjem til Abkhasien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her