Note
Læsetid: 1 min.

141 dræbt under kampe i Swat-dalen

Udland
5. august 2008

Over 140 mennesker er blevet dræbt, idet Pakistans hær har dræbt 94 militante og mistet 14 soldater under kampe i den lovløse Swat-dal inden for den seneste uge, sagde en højtstående pakistansk militærmand i går. Kampene i det tidligere turistområde Swat blussede op i sidste uge og truer nu den skrøbelige fredsaftale mellem regeringen og oprørere i området. Kampene har skabt bekymring blandt Pakistans vestlige allierede. Ligeledes er 25 civile og otte politifolk også blevet dræbt i Swat, siger indbyggere og regeringsembedsmænd, hvilket får tabstallet op på 141. ritzau/euter

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her