Note
Læsetid: 1 min.

3.000 soldater patruljereri gaderne

Udland
5. august 2008

3.000 italienske soldater begyndte i går at patruljere i flere italienske storbyer og andre steder, som landets nye centrumhøjre-regering betragter som følsomme områder. Det drejer sig blandt andet om ambassader og togstationer samt centre for illegale indvandrere. Regeringen vedtog i sidste uge loven, som giver grønt lys for, at de bevæbnede soldater kan hjælpe med at opretholde ro og orden i Italien, hvor mange er meget bekymrede over den stigende kriminalitet. Oppositionen beskylder Silvio Berlusconis regering for at militarisere de italienske bycentre. ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her