Læsetid: 1 min.

75-årige får nej til kreditkort

21. august 2008

Svenske bankkunder over 75 år må kigge forgæves efter et kreditkort hos den amerikanske bankgigant Citibank, skriver avisen Dagens Nyheter. Bankens kunde-tjeneste oplyser til avisen, at "man ikke ved, hvor længe man lever, når man er fyldt 75. Sådan er vores regler". Og Citibank Sveriges informationschef, Hampus Stenberg, kan ikke se noget galt i aldersgrænsen. "Det er en risikovurdering, som vi - ligesom mange andre banker - foretager, siger han. Direktør Lars Wettergren fra ældreorganisationen Pensionärernas Riksorganisation, PRO, mener til gengæld, at der er tale om aldersdiskriminering.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu