Læsetid: 1 min.

DF: Regeringen er på tynd is

Retspolitik og satspuljemidler var på dagsordenen ved DF's sommergruppemøde i går. Mest central var dog udlændingepolitikken set i lyset af EF-domstolens afgørelse
Dansk Folkeparti holdt i går sommergruppemøde og pressemøde på Skjoldenæsholm ved Ringsted.

Dansk Folkeparti holdt i går sommergruppemøde og pressemøde på Skjoldenæsholm ved Ringsted.

Anders Birch

Udland
7. august 2008

Græssende køer på grønne marker, store egetræer og blomster i alle regnbuens farver. Bortset fra gråvejret var den nationalromantiske scene sat, da Dansk Folkeparti i går holdt sommergruppemøde på Skjoldenæsholm Hotel- og Konferencecenter ved Ringsted.

"I er så velkomne alle sammen her hos Dansk Folkeparti," lød det muntert fra partiformand Pia Kjærsgaard, der, efter at have tydeliggjort vigtigheden af at bevare den stramme udlændingepolitik, gav ordet til Kristian Thulesen Dahl. Kort efter fik partiformanden et ildebefindende, og støttet af sin pressechef forlod hun seancen. I skyggen af formandens fravær fortsatte mødet, som ikke overraskende kom til at handle om de EU-regler, der truer den danske udlændingepolitik.

"Vi bør meddele, at vi ikke følger Domstolens afgørelse," lød det fra Thulesen Dahl. I baggrunden kunne de tilstedeværende høre den sirene, der viste sig at stamme fra ambulancen, som bragte partiets leder på hospitalet til scanning. Skuffelsen over statsministerens udmelding i tirsdags var ikke til at tage fejl af.

Tricks og tyveknægte

"Det hænger jo ikke sammen, når Fogh siger, at Danmark har sin egen udlændingepolitik, men at vi samtidig skal følge EU. Udlændingepolitikken er et rent dansk anliggende. Vi tror på, at man ved argumentets kraft kan forklare regeringen, at den er på tynd is," fastslog Thulesen Dahl.

Traditionen tro benyttede DF lejligheden til at love at tilgodese folke- og førtidspensionisterne. De skal kompenseres for stigende fødevare- og energipriser, og partiet vil til det formål hente 600 mio. kr. fra den satspulje, der traditionelt uddeles til andre udsatte grupper.

Næstformand og retsordfører Peter Skaarup lancerede en række stramninger over for kriminelle: De værste forbrydere skal mandsopdækkes, og derudover ønsker partiet et totalt knivforbud. Skaarup vil desuden slå hårdt ned på dem, han betegnede som 'trickspillere og tyveknægte'.

"Danmark er et slaraffenland for disse mennesker," lød det med opfordringen til langt højere bødestraffe.

Pia Kjærsgaards mærkbare fravær til trods var dagsordenen traditionel DF. Pia Kjærsgaard fejler ikke noget alvorligt, men forblev indlagt på Roskilde Sygehus til i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

I aftenens tv-nyheder var meddelelsen om Pia Kjærsgaards anfald af hovepine den absolutte top-nyhed. Begivenheden blev dækket med næsten samme grad af hysteri og mangel på proportionssans som eksempelvis en barnedåb i den royale familie.

Hvis man skulle døme efter det fokus og den vinkel pressen konsekvent anvender på dansk poitik, skulle man tro at der kun findes et parti i vores land...

PS
Og så er den danske udlændingepolitik ikke "stram", Signe Rugholt Carlsen . Den er dybt uanstændig.

martin sørensen

DF´s store selvmål.

DF kan ikke presse regeringen til det som DF ønsker. Nemlig at injurere EU dommen, det er helt enkelt umuligt. når DF kræver dette så kræver de faktisk at regering skal både blæse og holde mel i munden. For det er direkte at bede en borgerlig regering om at bryde lov og orden. Derfor er det en umulighed.

Hvad gør DF ved at presse regeringen ? jo DF sender VK lige i armende i mod sjocialdemokaterne og måske de radikale der heller end gerne vil vise ansvarlighed over for vælgerne, ved at stemme for en fianans lov, For opisionen er faktisk ligeså lidt intreseret i et lyn valg her til efteråret som regerníngen er det det er faktisk kun DF der ønsker dette for at høste gevinsten af uorden som dette kaos om udlænninge loven giver DF vælger mæssigt..

Det eneste som DF for ud af deres høje spil. Det er at DF nu sætter sig ud på det yderste spor i dansk politik. (DF´s rette politiske plads i dansk politik).

Der er politisk set større chance for at regeringen, vil søge et nasionalt kompromis på tværs af DF som der overholder EU kravende, end at regeringen vil indorden sig DF´s krav.

Så DF vil ganske sikkert få en større vælger tilslutning bag sig men de vil næppe få flere end max 15% af vælgerne bag deres nej til eu vi bestemmer selv i danmark holdning i et halvårs tid i menings målingerne. (ca 26 mandater). Og forsat en lang ørken vandring væk fra et flertal på 90 madater til DF. Som indflydelsen i dansk politik forsvinder og den næste genration vil overtage roret fra pia kærsgaard. Der vil vælger tilslutningen også forsvinde som dug forsvinder for solen. pia kærsgaard vil nok vil gå på pention inden for den nærmeste fremtid jeg giver henne max et år mere som leder af DF før hun går på pention er det realistisk at en 63-64 årlig er parti leder ?

Nej der bliver ikke valg til efteråret. vi er langt væk fra næste valg der går minst 2 år før der kommer et valg. for hverken VK eller opisionen ønsker et valg nej VK ønsker nu klart at samabejde sig væk fra DF. DF er ikke en pålidelig politisk partner. og opisionen ønsker at vise sig klar til at kunne lede og dette gør man kun ved at vise ansvarlighed ved at deltage i det politiske arbejde.

For Danskerne er ved at opdage, At der er andre problemer i Danmark end udlænninge. VK har læst skriften på vægen og er ved at danne klar afstand til DF partiet har udspillet deres politiske rolle.

Taberen er og bliver DF for hoved basen af deres væger gruppe er jo på alder med pia kærsgaard det er begrænset hvor stor tilslutning man finder til DF hos vælger grupperne under 35. og som de nu tager en større andel i vælger korpset der vil magten hos de +60 årige langsomt men sikkert forsvinde. og det betyder et evigt bye bye til pia kærsgaard og DF.

martin sørensen

DF´s store selvmål ll

VK har i flere år ønsket at løsrive sig fra DF det er faktisk den enste chance for VK for at kunne forsætte med et nyt flertal bagsig efter næste valg der nok kommer 1½-2½ for DF´s vælger opbakning, kommer primært fra det område som der omtales som " den rødne banan" den tybiske DF vælger er et ægtepar. der er i mellem 57-65 år gammel. De bor tybisk i en mindre dansk provins by der ofte omtales som den " rødne banan, og har en relativ kort uddandese bag sig. ( se på pia kærsgaard som et glimrede udtryk for sin egen væger base)

Det er i alle tilfælle en naturligt uddøende vælger base, hvis indflydese på dansk politik har en tidsinstillet bombe. for vælger tilslutningen i den resterede del af befolkningen er reltativt begrænset, DF har exembelvist ca 24% af deres vælger tilslutning i byer på over 100.000 indbygger og med den nuværnde befolknings mæssige vægst i precist i de by områder, der har DF ikke en " kina mands chance" for at overleve politisk set i 10 år mere med den udviling. For DF har potintiet max bud i 15% af befolkningen resten af vælger befolkningen hader faktisk DF og den indflydelse som de har på dansk politik. udlænninge politikken er på vej langt ned i privoteren i dansk politk dette politiske emle bliver naturligt afløst af hvilke politierere der har de bedste løsnings modeller for den økonomiske krise der nu er realitet.

Denne process som vi ser nu er løsrivnings processen for at DF har indflydelse på dansk politik. For hverken regeringen eller opisionen ønsker i længten at kæmpe mere på udlænninge politikken. de ved alle at tiden hvor udlænninge kunne ses som et problem er over udlænninge er en resuse som danmark ikke kan undvære derfor er. Summa sumarum,de sidste sand korn nu ved at løbe ud af time glaset for DF´s tid som magtfuldt parti-

. DF er fortidens svar på nutiden.DF har ikke et svar på fremtiden

Det handler ikke, Esben Nybæk, om, hvorvidt det er en god idé eller ikke. Det handler om, at folk har en naturlig ret til at opholde sig med deres ægtefælle i deres hjemland. Det er ikke politikerne, der ejer Danmark, det gør vi alle, ikke blot i fællesskab, men også individuelt som borgere. Derfor er der visse umistelige rettigheder, man ikke kan tage fra folk - heriblandt altså retten til at bosætte sig med sin selvvalgte ægtefælle.

Tak Martin Sørensen for den kloge analyse.

Den er betydeligt bedre funderet end den Eric Meyer Carlsen gylper op regelmæssigt i nærværende blad.

Jeg er enig i at DF begår et klart selvmål, og de lyser da også langt væk af desperation.

De har sat sig selv skakmat, med meget få muligheder for at komme ud af den låste situation.

At true Anders Fogh ændrer slet ingenting , tværtimod, og jeg kan høre at de konservative er jublende lykkelige for at DF rolle pt. er udspillet og at de kun kan falde til patten, hvis de vil opnå noget som helst . Hvis regeringen ryger ryger Pia med.

Jeg har også bemærket at Anders Fogh ikke har haft kontakt til DF inden han gav sit første pressemøde efter hans ferie, hvilket klart tyder på at der ikke er noget godt samarbejde mellem de to partier mere

At Pia via et indkaldt pressemøde skulle høre, hvordan regeringen forholder sig til detteemne var virkelig en fornærmelse der var til at føle på.

Den tidligere så tætte kinddans mellem Anders og Pia er virkeligt blevet til kold luft, selv efter at de har været væk fra hinanden i sommerferieperioden.

Søren Andersen, at kunne stave har intet med uddannelse eller intellekt at gøre, hvilket f.eks Eric M C er et klart eksempel på..

PS. Som et lille sidespring, som jeg håber at få tilgivelse for, da det gør det nemmere at formidle sit budskab på Information og andre sider, i henhold til ovenstående.

Lad mig anbefale det nye program internetbrowseren FireFox, til at besøge hjemmesider på nettet med .

( Browseren Internet Explorer forbliver på sin gamle plads og ændres ikke, hvis du meget mod forventning stadig vil bruge det)

Blandt meget nyt er der f.eks den. indbygget stavekontrol , så alt man skriver-, også i disse små formularer, nemt rettes til inden afsendelse.

Derudover er der 1000 vis af andre geniale gratis tilføjelser til FireFox der gør computeren meget nemmere og langt sjovere at arbejde med. I

Læs bl.a. trin for trin guide her.

FireFox http://kimludvigsen.dk/programmer-internet-firefox.php

Heinrich R. Jørgensen

Man kan også skrive sine indlæg i ens sædvanlige tekstbehandlingsprogram, og have stavekontrol slået til - det vil eliminere mange fejl.

Ellers kan læsehæmmede også finde interessante artikler om emnet på www.dyslexiorganisationernesnationalkoordineredeinformationsportal.dk

Martin Kjeldsen

Hvor er det dog primitivt, småligt og ubegavet at slå ned på folks måde at stave på. En så grundig og gennemgående mangel på menneskelig rummelighed er ganske enkelt ækelt.

At kunne formulere sig grammatisk korrekt er på ingen måde tegn på hverken overlegen intellekt eller andre beundringsværdige egenskaber, og at dømme andre folk ud fra deres måde at formulere sig på er simpelthen så kummerligt simpelt, at det ville være til at tude over, hvis ikke det havde været så trist.

DF-sympatisører forspiller ingen chance for at forherlige sig selv og skriger ytringsfrihed! ytringsfrihed! ved enhver lejlighed. Desværre gælder det tilsyneladende ikke for alle. Og således heller ikke for mennesker, der tilfældigvis er dårlige til at stave.

martin sørensen

Den store fisk spræller godt i nettet. Den ved godt den er fanget.

I dette lys skal man nok se DF´s udmeldninger DF har ikke noget svar på fremtidens udfordinger DF er inbegrebet af "yesterdays news". Alle ved hvad gårsdagens aviser, er bedst til jo den er jo særdeles velegenet til at pakke den fisk ind som der nu spræller sikkert i nettet.

For er der nogen af jer DF sympatisøre, der i jeres horisont har kikket bare 2 km, ud over grænsen væk fra denne danske politiske andegård. kære DFere, jeres debat er Dansk Dansk Dansk og Dansk alene. I resten af verden der er den debat om de "farlige muslimer" ved at ebbe ud. Debatten i usa´s valgkamp handler om energi energi energi og energi og lidt om klima. den handler Ikke om. Teror, 911 mm. hele sikkerhedsspørgsmået det er langt langt langt, nede på listen. Nej det er ikke muligt her midt under den kompinererede, energi og økonomiske krise at skræmme vælgerne til at stemme på løsninger som der ikke har virket i nu 7-8 år.

DF har ikke andre dagsordner end udlænninge spørgsmålet, og som de fejl og mangler bliver udstillet i den nuværnde lovgivning der vil hullerne så frem som det de er nemlig et lysede exembel på at udlænninge loven den er et resultat af en hurtig hovsa lovgivning, der ikke er gennem arbejdet før den blev dansk lov. For har udlænninge loven nu faktisk også løst problemet med tvagsægteskaberne ?. har de stramme udlænninge love nu også løst de problemer som der førte til "system skiftet" i 2001 ?.

Er problemet med uintegredede anden genrations invandre løst med de stramme udlænninge love og den hårde retorik ? nej vel. og uanset hvor meget man bander af dem så løser det ikke problemet det kræver en anden indsats der tager deres existens seriøst og alvorligt . overfor dette probem der er den nuværede ud dem alle dagsorden ikke særlig konstruktiv.

De koncervative mener tydeligt at DF køre sagen op ved at sætte fiansloven ind i spørgsmålet, sjocialdemokraterne er mere end villige til at tage DF´s plads som seriøst samarbejds partner til VK nu hvor danmark er i økonomisk krise. for sjocialdemkraterne er ikke klar til at overtage magten nu de vil hellere gerne vente 1-3 år.

http://borsen.dk/?treeid=889&id=NRRR-7H9RE591769

Angående eu:
Det er utopisk umuligt at ændre eu loven: http://jp.dk/indland/indland_politik/article1404653.ece

Og det er utopi at forestille sig et Danmark uden for eu. For et stort flertal af alle danskere der er født før 1962, der er virker det usansynligt og urealistisk at se et Danmark der ikke er medlem af eu. De har helt enkelt aldrig i deres politiske bevisthed, oplevet et danmark der ikke var medlem af eu. Alle dem der var 18 år ved valget i 2001, de er idag 25. Og de stemmer især på partier der ligger langt langt langt langt væk fra DF´s holdninger. samtidigt der er DF´s vælger base der jo ligger i den anden ende af vælger spektrumet alders mæssigt også blevet 7 år ældre, jo den vælger base har jo en naturlig ende. prøv selv og forsætte den ligning i 3-5 år mere. dem der er født år i 1920-1930 de er nu 70-80 år i 2010.

Det er ikke ondt at sige dette det er bare ren matematik.

Hvis vi omlægger den danske velfærdsmodel til en slags "forsikringsmodel" baseret på, hvor meget man har indbetalt i en given periode - altså ikke noget med bistand fra dag 1 man er i Danmark - så kunne vi uden problemer droppe den stramme udlændingepolitik ,og så slap Danmark for mistanken om racisme.

Jeg kan dog godt lide princippet i den danske velfærdsmodel, så på en eller anden måde skal vi vel kunne undgå, at der kommer et ukontrollabelt antal mennesker til landet, som ikke kan andet end at leve på bistand .

Vi bør af humanitære årsager tage et antal flygtninge hvert år -også et antal, som p g a sygdom o s v ikke har mulighed for at forsørge sig selv. Vi kan bare ikke sige velkommen til alle og samtidig bevare velfærdssystemet, som det er.

Desværre er udlændingepolitikken blevet "forpestet" i en grad, der vist gør det svært at gå problemerne igennem på en etisk og konstruktiv måde.

Jakob Schmidt-Rasmussen

Jeg er sjældet enig med Martien Sørensen, men synes at han er en selvstændigt tænkende og velargumenteret debattør; det er vel det, det kommer an på og ikke om han staver perfekt.

Regeringens egen EU-ekspert Bolette Weis Fogh udtalte den 3. juni i anledning af Metock-dommen: ”Man vil hermed fuldstændig udhule medlemslandenes nationale regler om indvandring fra tredjeverdenslande herunder familiesammenføringer med statsborgere fra tredjelande”.

I 1997 fik økonomiminister Marianne Jelved sine embedsmænd til at beregne, hvor meget indvandrerne kostede på velfærden. De kom frem til, at danskere i gennemsnit betaler 15.000 kroner og vestlige indvandrere 10.600 kroner mere til de offentlige kasser, end de fik tilbage i offentlig service og ydelser, mens ikke-vestlige indvandrere kostede 64.000 kroner.
De nye udlændingeregler blev indført i 2002 for at stoppe indvandringen af mennesker, der har svært ved at klare sig på arbejdsmarkedet og blive selvforsørgende. I år 2000 fik de fem procent af befolkningen, som var ikke-vestlige indvandrere 38 procent af bistandshjælpen.

Selv nu, hvor ledigheden er helt nede på 1,6 procent og der er stor mangel på arbejdskraft, er kun omkring 21 procent af de palæstinensiske og somaliske kvinder i arbejde mod 76 procent af danske kvinder. Danske kvinder forsørger altså kvinder fra ikkevestlige lande. Totalt set var 53,4 procent af ikkevestlige indvandrere i beskæftigelse i 2007 mod 78,7 procent af danskerne.

Hvis en illegal indvandrer gifter sig med en EU-borger giver Metock-dommen vedkommende retskrav på at få opholdstilladelse i EU-borgerens hjemland. Der er altså næsten fri adgang til EU for personer fra lande uden for EU. Det vil gøre det umuligt at finansiere velfærden i længden og i øvrigt belaste velfærdsydelserne i en grad så kvaliteten uundgåeligt forringes. Vi vil f.eks. sandsynligvis få langt flere sprogsvage elever i folkeskolen, hvilket i længden vil forringe kvaliteten af arbejdskraften og give kronisk massearbejdsløshed.

OECD har allerede anbefalet Sverige at nedsætte overførselsindkomsterne for alle ledige, fordi landet efterhånden har så mange indvandrere fra ikkevestlige lande uden for arbejdsmarkedet.

Ingen har beskyldt Milton Friedman for at være en dårlig økonom, kun for at være ultraliberal. Han elskede illegal indvandring fordi den form for indvandring gør eksistensen af et velfærdsamfund umuligt i længden:
"Because it is one thing to have free immigration to jobs. It is another thing to have free immigration to welfare. And you cannot have both. If you have a welfare state, if you have a state in which every resident is promised a certain minimal level of income, or a minimum level of subsistence, regardless of whether he works or not, produces it or not. Then it really is an impossible thing."
Oppositionen bør tage denne sag MERE alvorligt, end Anders Fogh Rasmussen gør.

Heinrich R. Jørgensen

Grisehandler Larsen:
"Hmm - body skulle vist havde været buddi eller hvordan det nu staves"

Det staves "buddy". Men hvorfor ikke bruge det gode danske ord, "kammerat"? ;-)

Vrøvl, Søren Andersen, det er de samme partier, der begrænser fattige danskeres livsvalitet, som går ind for den stramme udlændingepolitik.
Vi skal ikke glemme, at det er med DF-stemmer, at beskæringerne i de offentlige ydelser er gennemgørt - herunder, at 'ældre-checken' er den fattige kompensation for 'boligydelsen', der for mange ældre var en betydeligt bedre økonomisk foranstaltning.

martin sørensen

""Dansk Folkeparti er i dag det eneste parti, der interesserer sig for at hjælpe de gamle, de syge, de lavtlønnede samt invalide- og førtidspensionisterne"@Søren Andersen

Dette kan helt enkelt beskrives som en god gang vrøvl.
Lad mig bare udtrykke det sådanne, min familie er en normal LO familie. men vi har stadigt ikke råd til at stemme på DF. eller for den sags skyld noget borgerligt parti.

For det er faktisk DF´s stemmer i folketinget, der nu gør det muligt at man kan privat forsikre sig mod sygdom med fradrags ret, Lur mig om ikke denne privatisering af sygehus væsnet ikke er en tjoansk hest. Der baner vej for en bespaelses dagsorden, På det vores velfungerende offenlige sundheds vænsen. Enden af dette cirkus bliver at det kun er personer der er på offenlig forsøgelse og i dårligt lønnede arbejde der bruger det offenlige sundheds væsen resten har en god privat sundheds ordning så ligeså længe som du har et arbejde så kan du i fremtiden få en første klasses sundheds forsikring er du arbejdsløs fattig eller bare løst tilknyttet arbejdsmarkdet så er der en dårlig og usikker offenlig sundheds forsikring.
dette var kun et exembel ud af mange der gennem huller eventyret om DF som det socialt ansvarlige parti.

Dagspressen: "Pia Kjærsgaards hjerne blev scannet tre gange, men man fandt intet."

Martin Kjeldsen

@Oluf Larsen

Jeg undskylder, hvis jeg var kategorisk i min sidste kommentar, men jeg blev ophidset over Søren Andersens kritik af Martin Sørensen. Derfor var der chili i mit blækhus, og retorikken lidt barsk.

Tillad mig derfor at omformulere til:

"NOGLE DF-sympatisører forspiller ingen chance for at forherlige sig selv og skriger ytringsfrihed! ytringsfrihed! ved enhver lejlighed. Desværre gælder denne ytringsfrihed tilsyneladende ikke for alle. Og således heller ikke for mennesker, der tilfældigvis er dårlige til at stave."

Det er sandt nok ikke alle DF-sympatisører, der er så grove. Der er et hav af disse i min familie, og de er sgu gode nok på bunden.

Det er til gengæld heller ikke alle 'venstreorienterede', der 'udråber alt og alle man ikke er enige med, som uintelligente racistsvin' eller 'mangler fundamental menneskelig rummelighed'.

Og så synes jeg i øvrigt ikke det er passende at bruge Pia Kjærsgaards sygdom som hån imod hende. Det er lige så dårlig stil som at håne folk, der ikke kan stave.

Jeg håber personligt at hun får det bedre. Det er ikke sjovt at være syg. Bedste ønsker til hende herfra!

Og til alle andre, i øvrigt...

Enig med Martin Kjeldsen. Det er dårlig stil at skrive spydige kommentarer om Pia kjærsgards helbred.

martin sørensen

Jeg siger intet om pia kærsgaards sygdom og her er jeg helt enig det er dålig stil at bruge dette,

Jeg konstatere blot det faktum, at hennes fødesels atest siger at hun er 61 år gammel. Derfor er det urealistisk at hun kan stå i spidsen for endnu en valgkamp der jo kommer om ca 2-3 år, til den tid der er hun 63-65 år gammel.

Jeg ønsker da også pia kærsgaard god bedring, politisk uenighed er ikke det samme som politisk had. lad mig blot citere voltair ""jeg er uenig med dig til min døds dag, men jeg vil kæmpe til døden. for at bevare min ret til denne uenighed." jeg glædes ægte over at høre at hun er i bedring og ønsker skam det bedste for henne og alle DFere i alle andre henseneder end politisk succes.

For at gøre det tydeligt så skriver jeg precist dette

.@ martin sørensen indlæg DF´s store selvmål 1

""Som indflydelsen i dansk politik forsvinder og den næste genration vil overtage roret fra pia kærsgaard. Der vil vælger tilslutningen også forsvinde som dug forsvinder for solen. pia kærsgaard vil nok vil gå på pention inden for den nærmeste fremtid jeg giver henne max et år mere som leder af DF før hun går på pention er det realistisk at en 63-64 årlig er parti leder ? "

@ martin sørensen df store selvmål 2

""DF´s vælger opbakning, kommer primært fra det område som der omtales som " den rødne banan" den tybiske DF vælger er et ægtepar. der er i mellem 57-65 år gammel. De bor tybisk i en mindre dansk provins by der ofte omtales som den " rødne banan, og har en relativ kort uddandese bag sig. ( se på pia kærsgaard som et glimrede udtryk for sin egen væger base)

Det er i alle tilfælle en naturligt uddøende vælger base, hvis indflydese på dansk politik har en tidsinstillet bombe. for vælger tilslutningen i den resterede del af befolkningen er reltativt begrænset, DF har exembelvist ca 24% af deres vælger tilslutning i byer på over 100.000"

Mine indlæg handler primært om DF´s vælger base, der jo undskyld mig jo faktisk er den ældre del af befolkninge. og her konstatere jeg blot at pia kærsgaard selv er et glimrede udtryk for sin egen vælger base. jeg skriver at jeg forventer at pia kærsgaard vil gå på pention som parti leder ikke væk fra folketings gruppen. dette sker, før næste valg kommer, her er 1-1½ års tid logisk set. skal Kristian Thulesen Dahl ha en chance , som parti leder.

Så er han nød til at ha maximal gennemslags kraft og det for han kun ved at få minst 1 år før et valg til at cementere sin posision. jeg stiller spørgsmålet, hvad vil der ske hvis der opstår en fløjkrig i DF.

Der er reelt en verden til forskel på den linje som ex søren karup står for og den linje som Kristian Thulesen Dahl står for. Peder Skårup og søren ligger mere på linje med søren karup,langballe, Søren Espersen. mens der ligger en anden mere blød udlænninge fløj som Kristian Thulesen Dahl står for der har en del af de mindre kendte DF´ere bag sin mere bløde linje . Pia Kærsgaard ugør mitten i dette opgør og derfor også den harmoniserede kraft. Mens Morten Messerschmidt og søren karup er den yderste højre fløj i partiet.

Hvad sker der når pia kærsgaard er væk fra leder posten ?

Min indlæg handler også om Den danske ungdom. Det er næppe en hemlighed at SFU, PT er danmarks største ungdoms parti. DF har meget dårlig fat i den danske ungdom. Deres budskab falder nærmest på gulvet overfor mainstream hos den danske ungdom. Jeg konstatere blot at de unge der var 18 i 2001 de er nu 25. og den anden ende hvor DF har sin vælger base ja de er også blevet 7 år ældre siden 2001. på et tidspunkt om ikke så mange år, der vil balancen vippe og ungdommen betyder nu mere end den ældre genration rent vælger mæssigt.

mit inlæg hander: om at venstre og de koncervertive har længe søgt andre samarbejds patnere end DF.

Venstre har set at befolkingen er ved at flytte sig væk fra den stramme udlænninge retorik. Fogh krummer tæer når han høre på højre fløjs DFére som Morten Messerschmidt udtale sig om udlænninge det gør direkte ondt i hans liberale sjæl. At han er nødtil at tage den form for DF udtalser alvorligt.

Prøv og se hvad er der reelt skeet siden 2006. Jo Fogh blev grøn og både han og venstre mener det faktisk. Dette faktum bevæger igen venstre, langt langt langt langt væk fra DF. Morten Messerschmidt som der er DF´s klima og energi ordføre, er direkte klima benægter. Fogh ønsker en refom der er mere liberal DVS mere libaralisering privatisering mm. igen så øger dettte faktum afstanden i mellem Vestre og DF.

Der til ligger vi hele EU debatten. DF er sammen med enhedslisten. nok danmarks mest EU skeptiske parti. igen her er det Morten Messerschmidt der tegner DF og den gode Morten Messerschmidt mener faktisk at danmark bør melde sig ud af EU.

.

Summa sumarum, DF er på vej væk fra magtens mitte. Den næste finanslov bliver med største sansynlighed vedtaget uden DF med sjocialdemokraterne som primære forligs partner med de radikale og ny aliance i forligt. Det er første gang siden år 2000 hvor danmark hade en SR regering at sjocialdemokraterne er med som bærende parti i et finanslov.

Jens Thorning

Per Thomsens analyse forjener gentagelse:

I aftenens tv-nyheder var meddelelsen om Pia Kjærsgaards anfald af hovepine den absolutte top-nyhed. Begivenheden blev dækket med næsten samme grad af hysteri og mangel på proportionssans som eksempelvis en barnedåb i den royale familie.

Naturligvis fordi redaktionscheferne på Ekstra Bladet, B.T., DR og TV 2 er rørende enige om en ting: Vore læsere hhv. seere stemmer på Pia Kjærsgaard! Og det er dem, der afgør, hvordan virkeligheden ser ud, ikke jer dekadente, forkælede, forskruede, verdensfjerne, københavner-fine journalister! Og så skal I i øvrigt følge i hælene på "Paris Hilton" og hendes tilhængere dagen igennem - hvor er hun egentlig fantastisk, den pige!

martin sørensen

helt enig i din kommentar Jens Thorning.

Det virker som om at jonaliste fuldstændigt bevist injurere det faktumt at DF har PT "kun" 14.4% af vælgerne bag sig dette er, følge den sidste menings måling. ved sidste valg var det kun 13.9% af vælgerne der var for dansk folkeparti. SF med flere menings målinger bag sig, idag et vænsligt større parti end DF. DF har ikke fået en gevinst ved deres kampanje mod EU.

Derfor er det en skrøne at "vælgerne" stemmer DF. for udover DF´s nuværnde vælgere så er der faktisk kun ca 2-3% venstre vælgere og ca 3-5% sjocialdemokratiske vælgere der finder DF sympatist pari som man kunne sætte kryds ved. derfor har DF max potintale på ca 16% af den samlede vælger base., mens SF faktisk til sammenligning har været over 20 i flere menings målinger % af samme vælger base.

Konklusiionen er temmelig enkel og klar.

Der er mere hund i hunde kiks, og baby i baby mad, end der er ægte Danskhed i Dansk folkeparti.

DF har IKKE, det danske folk bag, sine extreme holdninger.

Reelt så er danskheden knækket over, Der er befolknings mæssigt meget stor global danskhed, der er tolerant og åben og uadvent, denne danskhed har sit politiske ståsted ved, de radikale, SF, sjocialdemokatiet, ny aliance, venstre og de koncervative. denne danskhed vender ansigtet udad, denne danskhed ønsker et internasionalt danmark der er bundet i et eu samarbejde, FN samarbejde. respekt for de aftaler som vi har bundet os til mm. og udgør et klart stort flertal af befolkningen.

Denne danskhed står i dirkete modsætning overfor, en meget meget meget lille lukket intolerant danskhed, der har sin base hos det såkaldte danske folkeparti. der helt enkelt siger "danmark for danskerne". men er det danskhed ?.

DF´s strategi om at forkæle især den ældre vælger base det bliver DF´s nemisis. Den unge befolkning er næsten 100% for den "åbne Danskhed". Mens den mere lukkede danskehed, primært har sin base hos den ældre befolking.

Der kommer aldrig en debat, om danske regler versus. Dansk eu medlemskab. DF har allerede tabt denne debat.

Danmarks stramme udlænningelov vil tabe i denne kamp.

http://borsen.dk/services/popup_img.php?w=0&title=Helle+løber+igen+fra+Villy&src=http://img.borsen.dk/img/cms/nyheder.art_grafik/2154_url_7150.jpg

P. Lauritzen:
Ja, det er sandelig nationalromantisk. Menighedslisten bør straks slå alarm, nu har DF også erobret køer som symbol.

Slap af Lauritzen, Faderhuset og DF har da altid haft køer som deres højtelskede symbol. Et eller andet sted tror jeg da regeringen har en klar holdning ala de har i USA til sådanne sager: Vi lader os ikke true af terrorister ; )