Læsetid: 1 min.

Forhandlinger genoptages

16. august 2008

Præsident Robert Mugabe ventedes i går at fortsætte forhandlingerne med oppositionens ledere. Parterne skiltes i onsdags, uden at en aftale var kommet i hus, men i går var de tilsyneladende parate til at sætte sig til forhandlingsbordet igen. Anledningen er et møde i weekenden mellem landene i den økonomiske samarbejdsorganisation i det sydlige Afrika (SADC) i Johannesburg, Sydafrika. Oppositionslederen Morgan Tsvangirai ankom til Johannesburg i går på trods af, at hans pas i første omgang var blevet inddraget før afrejsen fra Zimbabwe. Tsvangirai har udtrykt håb om en afklaring af situationen hurtigst muligt.

ritzau/AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu