Læsetid: 1 min.

Håb for snarlig magtaftale i Zimbabwe

18. august 2008

En aftale om magtdeling i Zimbabwe er åbenbart lige op over. Oppositionsleder Morgan Tsvangirai siger, at forhandlingerne ved topmøde skrider rigtig godt frem ved et regional sydafrikansk topmøde i Johannesburg. Både Sydafrikas præsident, Thabo Mbeki, og andre deltagere har udtrykt håb om, at det i løbet af dagen vil lykkes at få en aftale på plads, som kan løse den politiske krise i Zimbabwe siden valget i 29. marts. Mbeki har som regional mægler prøvet at få Tsvangirai og ærkerivalen, præsident Robert Mugabe, til at enes om en samlingsregering.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu