Note
Læsetid: 1 min.

Kapret sudansk passagerfly landet i Libyen

Udland
27. august 2008

Et passagerfly fra det private, sudanske luftfartsselskab Sun Air med 87 om bord blev kapret i aftes umiddelbart efter afgangen fra byen Nyala i Sudans krigsramte Darfur-provins. Flyet, der havde landets hovedstad Khartoum som destination, landede efterfølgende i Libyen, oplyser tv-stationen al-Jazeera. "Efter 20 minutter i luften meddelte flyets pilot, at det var blevet kapret og havde kurs mod Tripoli, Libyen," siger en anonym kilde til AFP. I første omgang var planen ellers, at det kaprede fly skulle lande i Kairo, men det gav de lokale lufthavnsmyndigheder ikke tilladelse til. ritzau/Reuter

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her