Læsetid: 1 min.

Missilskjold godkendt

20. august 2008

Den polske regering godkendte i går formelt aftalen med USA om et missilskjold, hvori indgår neutraliseringsraketter, som opstilles på polsk territorium. Det sagde vicepremierministeren. Godkendelsen skete efter halv-andet års forhandlinger, og efter at den polske premier-minister, Donald Tusk, og den amerikanske udenrigsminister, Condoleezza Rice, i sidste uge enedes om de sidste detaljer i aftalen. Rice var på vej til Warszawa, og hun ventes i dag at underskrive aftalen i den polske hovedstad side om side med den polske udenrigsminister, Radek Sikorski. Rusland er arg modstander af den polske medvirken til raketskjoldet. ritzau/AP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu