Læsetid: 1 min.

Piloter havde advaret ledelsen

23. august 2008

Spanair-piloter kritiserede jævnligt de pressede arbejdsforhold hos det SAS-ejede spanske luftfartsselskab forud for onsdagens flyulykke i Madrid, som kostede 153 mennesker livet. Også mekanikere i Barajas-lufthavnen i Madrid, som flyet skulle lette fra, beretter om stressede vilkår, som sår tvivl om flyvesikkerheden. Det fremgik af førende spanske dagblade i går. Den spanske pilotforenings afdeling hos Spanair udtrykte næsten månedligt "ængstelse" over sikkerheden i e-mails til Spanairs ledelse. I en mail i april 2007 hedder det ifølge avisen El Mundo, at der er et "operativt kaos, som udgør en risiko for flyvningen".

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu