Note
Læsetid: 1 min.

Præsidentvalg om to uger

Udland
23. august 2008

Pakistan holder præsidentvalg den 6. september for at vælge afløseren for Pervez Musharraf, meddelte den pakistanske valgkommission i går. De pakistanske vælgere skal dog ikke til valgurnerne. Præsidenten bliver valgt af parlamentets over- og underhus samt de fire provinsparlamenter. Pakistans Folkeparti (PPP) har nomineret Benazir Bhuttos enkemand, Asif Ali Zardari, som kandidat. Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) meddelte i går, at over 200.000 mennesker er flygtet fra kampe i det nordvestlige Pakistan i denne måned, og de har akut behov for hjælp. ICRC har iværksat en foreløbig hjælpeaktion.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her