Note
Læsetid: 1 min.

Regering genudnævner afsatte dommere

Udland
28. august 2008

Otte af de mange dommere, der sidste år blev afsat af Pakistans tidligere præsident, Pervez Musharraf, blev i går genudnævnt af regeringen. Et skridt, der af advokatstanden kaldes et politisk stunt og fordømmes af landets advokater, som først er tilfredse når samtlige af de fyrede dommere er genindsat. Beslutningen kommer to dage efter, at eks-premierminister, Nawaz Sharif, forlod regeringen. Det skete på grund af uenigheder med den ledende koalitionspartner, Asif Ali Zardari, om årsagerne til fyringerne, som har forårsagetmånedlange politiske uoverensstemmelser i landet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her