Note
Læsetid: 1 min.

Rice og Sikorski skrev under

Udland
21. august 2008

Aftalen om et omstridt missilskjold og 10 neutraliseringsraketter i Polen blev i går underskrevet af den amerikanske udenrigsminister, Condoleezza Rice, og hendes polske kollega, Radek Sikorski. De to satte deres navne på det omdiskuterede dokument ved en ceremoni i Warszawa, hvor også den polske premierminister, Donald Tusk, og præsident, Lech Kaczynski, var til stede. Den polske regering godkendte tirsdag formelt aftalen med USA om et missilskjold, som opstilles på polsk territorium. Underskrivelsen skete efter halvandet års forhandlinger, og efter at Rice og Tusk i sidste uge enedes om de sidste detaljer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her