Note
Læsetid: 1 min.

Rice: 'Vi er tæt på en aftale'

Udland
22. august 2008

USA's udenrigsminister, Condoleezza Rice, landede i går i Bagdad på et overraskende besøg i den irakiske hovedstad. Det sker, mens forhandlingerne mellem USA og Irak om fremtiden for de amerikanske styrker i landet er ved at blive afsluttet, og Rice sagde selv efter landingen, at et gennembrud er lige op over. Hun afviste, at aftalen allerede er i hus, men satser på, at den irakiske premierminister, Nuri al-Maliki, vil kunne fortælle hende, om der er flere knaster, som USA skal rydde af vejen. Den længe ventede aftale skal sørge for, at de amerikanske styrker kan blive i Irak, når mandatet fra FN's Sikkerhedsråd udløber sidst på året.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her