Note
Læsetid: 1 min.

Sinioras regering overlever afstemning

Udland
13. august 2008

Libanons nye nationale samlingsregering vandt tirsdag en tillidsafstemning i parlamentet i Beirut, meddelte parlamentsformand Nabil Berri. En måned efter, at Libanons provestlige kræfter og Hizbollah-bevægelsen indgik en magtdelingsaftale, kan premierminister Fuad Sinioras regering omsider tage fat på sit arbejde efter at have vundet afstemningen med 100 stemmer for, fem imod og to blanke stemmer. Men regeringen får det næppe nemt. Parlamentsdebatten inden afstemningen var præget af voldsomme verbale opgør om Hizbollahs våbenlagre. ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her