Læsetid: 1 min.

Soldater fjernes fra omstridt grænsetempel

15. august 2008

Thailand og Cambodja er blevet enige om trække deres tropper tilbage fra grænseområdet nær Preah Vihear-templet. Dermed synes den seneste måneds strid at være under neddrosling. "Tilbagetrækningen begynder denne weekend og vil i første omgang omfatte de tropper, der er placeret inde på templets areal," siger en repræsentant for det cambodjanske forsvarsministerium. Cambodja har ind til nu haft 800 soldater i området mod Thailands 400. Aftalen er kommet i hus efter forhandlinger mellem udsendinge fra de to lande i den thailandske Surin-provins.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu