Læsetid: 1 min.

Soldater fjernes fra omstridt grænsetempel

15. august 2008

Thailand og Cambodja er blevet enige om trække deres tropper tilbage fra grænseområdet nær Preah Vihear-templet. Dermed synes den seneste måneds strid at være under neddrosling. "Tilbagetrækningen begynder denne weekend og vil i første omgang omfatte de tropper, der er placeret inde på templets areal," siger en repræsentant for det cambodjanske forsvarsministerium. Cambodja har ind til nu haft 800 soldater i området mod Thailands 400. Aftalen er kommet i hus efter forhandlinger mellem udsendinge fra de to lande i den thailandske Surin-provins.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu