Læsetid: 1 min.

Tsvangirais pas tilbageholdt og frigivet igen

15. august 2008

Zimbabwes oppositionsleder Morgan Tsvangirai har fået leveret sit pas tilbage igen, efter at det tidligere på dagen blev konfiskeret. Dermed kan Tsvangirai alligevel rejse til Sydafrika for at deltage i et regionalt topmøde. "Problemet med passet er lige blevet løst. De har deres pas nu og vil rejse til Sydafrika. Vi har ingen forklaring fået," sagde en talsmand for Tsvangirais MDC. Tsvangirai skal deltage i et topmøde i samarbejdsorganisationen for det sydlige Afrika efter de forhandlinger, han har haft med Zimbabwes præsident, Robert Mugabe, om magtdeling tidligere på ugen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu