Note
Læsetid: 1 min.

VK og DF har solidt flertal

Gallupmåling
Udland
1. september 2008

Der er 92 mandater til Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti mod 83 mandater til oppositionspartierne. Det viser Gallups meningsmåling i går i Berlingske Tidende. Både Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti vinder ét mandat og står til henholdsvis 47, 19 og 26 mandater.

Til venstre synes SF at høste mest på samarbejdet med Socialdemokraterne. Mens S går tilbage med to mandater til 43, går SF frem til 31 mandater - otte flere end ved folketingsvalget. De Radikale står stille på ni mandater. Hverken Enhedslisten eller det nydøbte Liberal Alliance klarer spærregrænsen. Kristendemokraterne kommer heller ikke i Folketinget.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her