Note
Læsetid: 1 min.

36 islamister dræbt

Udland
5. september 2008

Pakistan

Kamphandlingerne i Pakistan fortsætter trods ramadanen, hvor landets militær ellers har bebudet at ville holde sig i ro i den nordvestlige del af landet nær den afghanske grænse.

Men militæret har også sagt, at det vil svare igen, hvis det bliver angrebet, og natten til i går kostede kampe ved byen Peshawar i Pakistans Nordvestlige Grænseprovins (NWFP) 37 millitante islamister livet, oplyser militæret. Angreb fra hærens bombefly har alene dræbt 17 oprørere, oplyser en talsmand for det pakistanske militær. Under kampene har islamisterne ligeledes affyret missiler mod en af hærens kontrolposter. Ingen er dog kommet til skade ved det pågældende angreb.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her