Læsetid: 1 min.

Bolivias præsident på besøg

2. september 2008

Den bolivianske præsident, Evo Morales, kom i går til Iran.Her skal han diskutere iranske investeringer i Bolivia med sin kollega Mahmoud Ahmadinejad.Samtidig er besøget et tegn på de stærke relationer, der med tiden er blevet opbygget de to lande imellem.Ahmadinejad forsøger således at sikre sig endnu en støtte i Irans stridigheder med Vesten om blandt andet landets atomprogram. Begge lande er kendt for deres anstrengte forhold til USA.Den iranske præsident har tidligere lovet at yde en økonomisk assistance på en milliard dollar til Bolivia.

Ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu