Note
Læsetid: 1 min.

EU undlader kritik af parlamentsvalg

Udland
30. september 2008

Hviderusland

Selv om internationale valgobservatører fra OSCE (Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa) har kritiseret valghandlingerne i Hviderusland, har EU-Kommissionen den diplomatiske tone fremme. "Jeg har noteret de foreløbige iagttagelser fra OSCE's observatører, som indeholder både positive indikationer, men også et antal negative elementer. Jeg råder den hviderussiske regering til at indlede en dialog med OSCE om at implementere dets anbefalinger," siger EU's udenrigskommissær, Benito Ferrero-Waldner. Han pointerer derudover, at den seneste tid har budt på "en positiv udvikling i Hviderusland".

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her