Note
Læsetid: 1 min.

Mange evakueret efter oversvømmelser

Udland
6. september 2008

Oversvømmelse

Redningsfolk i den nordlige del af Indien, der stadig slås med voldsomme oversvømmelser, har bragt flere end 800.000 mennesker i sikkerhed, men mange er fortsat fanget i vandmasserne. Oversvømmelserne begyndte den 18. august, da en flod gik over sine bredder i Nepal og ændrede kurs for derefter at sende enorme kaskader af vand ned over den meget fattige delstat Bihar. Indiske soldater og hjælpeorganisationer har siden sejlet rundt i både i deres søgen efter overlevende, hvoraf nogle har været fanget i op mod to uger på hustage eller isolerede højdedrag uden mad eller rent vand. Ca. 280.000 bliver huset i nødhjælpslejre.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her